Livrare și Retur

LIVRARE IN TOATA TARA

Puteti face comenzi in magazinul online www.oamenicanoi.com oricand. In scurt timp de la plasarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare.

Toate produsele sunt importate de la partenerii nostri din tari din Uniunea Europeana, precum: Franta, Germania, Italia, Ungaria, Spania, UK.

Asadar, termenul estimat de livrare a comenzilor este de 7-9 zile lucr[toare  de la data plasarii comenzii. 

Produsele noastre vor fi livrate prin curierat, in orice localitate din Romania, intr-un ambalaj corespunzator ce va mentine calitatea acestora pe toata durata transportului. 
Produsele www.oamenicanoi.com se vand si se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.

Comenzile vor fi expediate prin:

  1. Fan Courier pentru adresele de livrare localizate in aria de acoperire. Lista cu adresele aflate in aria de acoperire a Fan Courier poate fi vizualizata pe site-ul www.fancourier.ro.
  2. Prin Posta Romana in cazul adreselor care nu se afla in aria de acoperire a Fan Courier.

Pentru comenzi ce au valoare mai mare de 299 lei, transportul este GRATUIT. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 299 lei se aplica o taxa de transport de 19 lei pentru Bucuresti si in tara. 

In cazul in care ati selectat ca metoda de plata Plata ramburs, veti plati valoarea coletului la primirea lui.

*Din cauza tertelor parti implicate in procesul de livrare si a diferitelor situatii neprevazute ce pot interveni, nu putem garanta livrarea in termen de 7-9 zile. In cazul in care se produce o lipsa de stoc survenita intre momentul plasarii comenzii si actualizarea stocurilor pe site, veti fi contactat telefonic. In cazul in care nu veti putea raspunde in timp util, comanda fi procesata cu intarziere. 

**Transportul gratuit nu este cumulabil cu alte discounturi. In cazul in care, pe o comanda initiala de minim 299 de lei se aplica discounturi in urma carora valoarea totala a comenzii scade sub pragul de transport gratuit, se va aplica taxa de transport de 19 lei. 

Politica de Returnare 

Returnarea produselor achizitionate (Retragerea din contract)

Returnarea produselor este simpla si usoara. In cazul in care doresti sa returnezi partial sau integral comanda, ai la dispozitie 14 zile pentru a returna comanda fara a da vreo explicatie. Iti vom returna banii in termen maxim 14 zile.

Iata mai jos pasii de urmat pentru returnarea comenzii:

  • Ne contactezi prin metoda pe care o preferi (email, telefon, scrisoare postala) si ne comunici ca doresti sa returnezi comanda
  • Ne expediezi pe adresa firmei produsele pe care doresti sa le returnezi. Este nevoie ca produsele sa fie insotite de toate componentele, in ambalajul original, ambalate corespunzator pentru transport. Costul returului va fi suportat de cumparator.
  • Nu uita sa ne pui in colet sau pe email IBAN-ul contului in care doresti returnarea banilor
  • Iti vom returna contravaloarea comenzii in termen de maxim 14 zile.

In cazul in care produsul/produsele returnate se afla intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, iti va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului la mana a doua. Daca nu esti de acord cu aceasta taxa iti va fi reexpediat produsul, pe cheltuiala ta. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 lit.e.

 PROCEDURA DE RETUR

Ne dorim sa fii cat mai multumit/a de produsele pe care ti le oferim. Pentru a te asigura ca pe OAMENI CA NOI poti face cumparaturi fara grija ca nu vei fi multumit de produse si vei ramane cu ele in cazul in care nu le mai doresti, iti punem la dispozitie procedura de retur. 

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta nr 34/2014, clientii pot returna produsele achizitionate de la Companie in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului,

Perioada de retragere expira după 14 zile calendaristice incepand:

 - de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, intra in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

sau

- de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, intra in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

Pentru a exercita dreptul de retragere te rugam sa ne informezi cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisă prin posta, fax sau e-mail.

 In acest scop, te rugam sa completezi  formularul standard de retragere si sa ni-l transmiti prin modalitatea preferata: prin email la adresa contact@oamenicanoi.com, prin posta, prin curier la adresa sediului din strada Branduselor n1, Sector 3, Bucuresti.

Dupa ce primim formularul completat de tine, vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

 In cazul exprimarii dreptului de retragere, Compania va rambursa orice suma primita de la Client, inclusiv costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia Clientului de a se retrage din prezentul contract. Sumele primite de la client vor fi rambursate acestuia fara a percepe nici un fel de comision  Compania va efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Clientul isi exprima acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. 

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.