Returnare

Politica de Returnare  

Returnarea produselor achizitionate (Retragerea din contract)

Returnarea produselor este simpla si usoara. In cazul in care doresti sa returnezi partial sau integral comanda, ai la dispozitie 14 zile pentru a returna comanda fara a da vreo explicatie. Iti vom returna banii in termen maximum 14 zile.

Iata mai jos pasii de urmat pentru returnarea comenzii:

  • Ne contactezi prin metoda pe care o preferi (email, telefon, scrisoare postala) si ne comunici ca doresti sa returnezi comanda
  • Ne expediezi pe adresa firmei produsele pe care doresti sa le returnezi. Este nevoie ca produsele sa fie insotite de toate componentele, in ambalajul original, ambalate corespunzator pentru transport. Costul returului va fi suportat de cumparator.
  • Nu uita sa ne pui in colet sau pe email IBAN-ul contului in care doresti returnarea banilor
  • Iti vom returna contravaloarea comenzii in termen de 14 zile.

In cazul in care produsul/produsele returnate se afla intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, iti va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului la mana a doua. Daca nu esti de acord cu aceasta taxa iti va fi reexpediat produsul, pe cheltuiala ta. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 lit.e.