Termeni și Condiții

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre Societatea INNOVATIVE COMMUNICATIONS & SOLUTIONS S.R.L., prin intermediul website-ului www.oamenicanoi.com catre Client si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al Partilor.

Termeni:

Cumparator: persoana fizica/juridica ce efectueaza o Comanda;

Vanzator: Societatea INNOVATIVE COMMUNICATIONS & SOLUTIONS S.R.L. – prin website-ul www. oamenicanoi.com  nr. de inregistrare Registrul Comertului J40/7967/2010, CUI 27300603, cu sediul in Mun. Bucureşti, Bucuresti, Sector 3, str. Branduselor nr. 1, telefon 0741269623, e-mail: contact@oamenicanoi.com

Bunuri/produse – orice produs din magazinul online https://oamenicanoi.com mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – acordul dintre Vanzator si Client prin care Innovative Communications & Solutions se obliga sa livreze Bunurile, iar Clientul achita contravaloarea acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Prin procesarea unei Comenzi pe site-ul https://oamenicanoi.com Cumparatorul este de acord cu Termenii si conditiile website-ului. Acceptarea comenzii de catre Innovative Communications & Solutions se considera finalizata in momentul confirmarii comenzii pe email, iar statusul comenzii este   in curs de livrare. Orice comanda neconfirmata si fara status in curs de livrare de catre Innovative Communications & Solutions nu va avea valoarea unui Contract.

Efectuarea comenzii

Dupa selectarea produselor dorite si adaugarea acestora in cosul de cumparaturi, Cumparatorul va proceda la plata acestora conform metodelor de plata detaliate in sectiunea Modalitati de plata.

Pentru a plasa o Comandă, Cumpărătorul alege în primul rând bunurile pe care intenționează să le cumpere, suma necesară, metoda de expediție și metoda de plata. În continuare, Cumpărătorul confirmă comanda și, prin acest lucru, emite o ofertă de a încheia un Contract de vânzare-cumpărare cu Vanzatorul.

Termen de livrare

Termenele de livrare prevăzute pentru anumite tipuri de Bunuri sunt doar informative și nu sunt obligatorii pentru Vanzator. Vanzatorul se obligă să expedieze Bunurile în cel mai scurt termen posibil.Vanzatorul nu va fi ținut răspunzător pentru pagubele create de întârzierile de expediere sau livrare a Bunurilor datorate unui motiv de orice natură.

Termenul de livrare in regim normal este de 7-9 zile lucratoare si, termenul fiind calculat de la data confirmarii comenzii de catre Vanzator.

Livrarea se va efectua de catre o societate de curierat  Bookurier sau Fan Courier, la domiciliul Cumparatorului ori la o alta adresa indicata de catre acesta, taxa de transport fiind de detaliata mai jos.

Societatea de curierat rapid Fan Courier sau DPS – tarifele prezentate mai jos sunt valabile pe teritoriul Romaniei.

- pachet 0.01 - 3 kg = 19 lei tva inclus

Pentru fiecare kilogram suplimentar, orice colet care depaseste 3 kg, se aplica un tarif suplimentar de 1 leu+tva pentru fiecare kilogram suplimentar. In functie de politica de pret a companiei de curierat se aplica costuri suplimentare pentru kilometri suplimentari, dar acestea vor fi comunicate inainte de efectuarea livrarii consumatorului. In cazul in care consumatorul va confirma tariful final pentru kilometrii suplimentari se va efectua livrarea.

Fata de durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, care nu tin de societatea noastra: sarbatori nationale sau vacante in tarile de provenienta a produselor , sarbatori nationale in Romania (declarate ca zile nelucratoare), conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, adresa gresita de livrare, telefon client fara semnal astfel incat sa nu poata fi contactat de agentul de la firma de curierar, client negasit la domiciliu, blocarea coletelor in vama pentru verificari suplimentare, etc. Prin aceste conditii speciale de livrare intelegem orice situatie neprevazuta si imposibil de anticipat la momentul confirmarii comenzii clientului.

 În cazul în care, din motive imputabile Cumpărătorului, Bunurile trebuie livrate în mod repetat sau printr-o metodă de livrare diferită de cea solicitată prin Comanda Cumpărătorului, Cumpărătorul are obligația de a suporta toate costurile ocazionate de livrările repetate sau utilizarea unei metode de livrare diferite.Vânzătorul poate înainta orice comunicare adresată Cumpărătorului prin mijloace electronice, la adresa de e-mail a Cumpărătorului, pusă la dispoziție prin contul de client sau Comandă.

Schimbarea termenului de livrare

Societatea isi rezerva dreptul de  a schimba oricand termenul de livrare,  in functie de volumul comenzilor. Societatea are obligatia de a anunta de indata Cumparatorul despre schimbarea termenului de livrare.

Modalitatea de plata

Plata online folosind cardul

Plata va putea fi efectuata online cu cardul prin platform mobilpay.ro, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (nclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, https://oamenicanoi.com/ foloseste  platforma mobilpay.ro.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei mobilpay.ro. https://oamenicanoi.com/ nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata online prin transfer bancar (ordin de plata)

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Vanzator, transmise prin e-mail de catre Vanzator.

Procesarea comenzii si livrarea produselor se va efectua dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a facturii proformei emise.

Nume societate: INNOVATIVE COMMUNICATIONS & SOLUTIONS S.R.L.

Cont bancar: RO25BTRLRONCRT0403034401, deschis la Banca Transilvania

Cod unic inregistrare:27300603

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Plata ramburs

Plata se face in lei, integral, la livrare. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

Retragerea Vanzatorului din Contractul de vânzare-cumpărare

 În ciuda faptului că Vanzatorul este foarte atent în ceea ce privește piața Bunurilor oferite, se poate întâmpla, în mod excepțional, ca Vanzatorul să nu poată livra Bunurile comandate în baza condițiilor convenite prin Contractul de vânzare-cumpărare. În aceste situații, Vanzatorul își rezervă dreptul de a se retrage din Contractul de vânzare-cumpărare.  Atât Vanzatorul cât și Cumpărătorul au dreptul de a se retrage din Contractul de vânzare-cumpărare în cazul unor modificări semnificative ale prețurilor cu ridicata ale Bunurilor comandate, în cazul unor modificări semnificative ale prețurilor de expediție sau în cazul în care Vanzatorul devine conștient de faptul că Bunurile au fost, din greșeală, ofertate la un preț greșit, iar Cumpărătorul nu acceptă modificările corespunzătoare aduse Contractului de vânzare-cumpărare, adică o majorare a prețurilor bunurilor sau a majorare a prețurilor de livrare.Vânzătorul are dreptul de a se retrage din Contractul de vânzare-cumpărare în orice moment înainte de livrarea Bunurilor către Cumpărător.Vanzatorul este obligat să comunice imediat Cumpărătorului retragerea sa din Contractul de vânzare-cumpărare la adresa de e-mail pusă la dispoziție de Cumpărător în Comandă..Prin prezentul, Cumpărătorul ia la cunoștință și este de acord că Vânzătorul are dreptul să se retragă din Contractul de vânzare-cumpărare încheiat cu un Cumpărător care, pe parcursul altor relații contractuale cu Vânzătorul, și-a încălcat deja material obligațiile care îi reveneau.

Dreptul de retragere

Cumparatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri. Cele 14 zile se calculeaza de la data la care a primit produsele.

Pentru a-si exercita dreptul de retragere, Cumparatorul trebuie sa informeze Vanzatorul cu privire la decizia sa de a se retrage din contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin e-mail (la adresa contact@oamenicanoi.com ) sau prin posta (la adresa: Bucuresti, Sector 3, str. Branduselor nr. 1)  sau telefonic 0741 269 623 sau prin completarea formularului de retragere din contract

FORMULAR DE RETRAGERE:

Catre: SC Innovative Communications&Solutions Srl, str. Branduselor nr 1, sector 3, Bucuresti, telefon 0741 269 623, email contact@oamenicanoi.com

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse

Produsele au fost comandate la data de

Numele cumparatorului

Adresa cumparatorului

Semnatura consumatorului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie.

Data

Formularul de retragere din contract il puteti gasi in sectiunea Footer site-ului, denumit Formular de Retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Dvs. aveti obligatia de a returna produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra,  nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, sub rezerva primirii returului produselor. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Prin urmare, Cumparatorul are dreptul de a returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice  de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielile directe de returnare.

Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.

 Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionării produselor.

În cazul în care Consumatorul a primit un cadou odată cu Bunurile sau transport gratuit, și Consumatorul se retrage din Contractul de vânzare-cumpărare, Consumatorul are obligația de a returna cadoul odată cu Bunurile si de a plati costul transportului care a fost gratuit.

Livrarea trebuie facuta prin intermediul unei firme de curierat, la alegerea Cumparatorului.

Produsele returnate trebuie să fie ambalate corespunzator astfel încât ambalajul să nu fie deteriorat în timpul transportului.

Produsele returnate vor fi expediate de cumparator catre SC Innovative Communications&Solutions, Bucuresti, Str Branduselor nr 1, bloc V43, sc1, apt 16, Sector 3, telefon 0741269623.

Inlocuirea produsului sau restituirea contravalorii se va face intr-un termen de maxim 14 zile de la primirea si verificarea celui returnat in contul bancar furnizat de cumparator in email-ul cu formulare de retragere.

Produse excluse, fara drept de returnare

 1. a)                  produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar b) produse susceptibile de a se deteriora sau a expira rapid c) produse consumabile desigilate aferente oricarei categorii de produse din oferta d) produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator - anumite produse din categoria INGRIJIRE PERSONALa care se folosesc pentru igiena / ingrijire corporala sau pentru alimentatie. e) produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente f) inregistrari audio, video, sau programe informatice sigilate desigilate g) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material Aceste exceptii se aplica conform  16 din O.U.G. 34/2014.

 Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie de conformitate conform prevederilor legale. Garantia reprezinta angajamentul asumat de Societate fata de Cumparator, de reparare sau de inlocuire a produsului cumparat, daca acesta nu corespunde conditiilor in care a fost incheiat contractul de vanzare-cumparare si comenzii Cumparatorului.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal – actualizată conform Regulamentului General pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal dezvoltat de Uniunea Europeană.

Începând cu data de 25 mai 2018 intră în vigoare Regulamentul General pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal dezvoltat de Uniunea Europeană, cunoscut publicului larg drept GDPR (sau RGDP), sau noul Regulament.

 Magazinul oamenicanoi.com, la care ne vom referi în continuare drept Site-ul, prin compania care îl operează, Innovative Communications&Solutions SRL, la care ne vom referi în continuare drept Compania, se conformează în totalitate cu regulamentul GDPR și ia toate măsurile pentru ca datele utilizatorilor să fie în siguranță.

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Companiei de aceea dorim să te asigurăm că vom  prelucra datele tale în mod onest, transparent și informat, conform schimbărilor și modificărilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protecția datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 („GDPR”).

Termeni GDPR:

Persoana vizata (direct si indirect) – persoana ce poate fi identificata prin nume, numar de telefon, adresa de email, provenite prin diferite aplicatii mobile, adrese IP, sau fisiere de tip cookie. Site-ul Companiei nu se adreseaza persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani. 

Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune fizica sau electronica survenita asupra unor date sau seturi de date cu caracter personal. Prin prelucrare se intelege colectarea, stocarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, modificarea, extragerea, transmiterea, stergerea, utilizarea, consultarea sau punerea la dispozitie a acestor date.

Operator date – orice persoana fizica sau juridica, autoritate publica sau agentie care stabileste scopul prelucrarii datelor cu caracter personal si modalitatile prin care se face acest lucru. In cazul oamenicanoi.com operatorul de date este Innovative Communications& Solutions SRL, denumita in continuare Compania.

Persoana imputernicita de operator (sau procesator de date) – orice persoana fizica sau juridica, autoritate publica sau agentie care proceseaza date cu caracter personal in numele Companiei.

Pseudonimizarea sau anonimizarea datelor – se refera la prelucrarea datelor cu caracter personal astfel incat acestea sa nu mai poata conduce la identificarea unei persoane vizate.

Criptarea datelor – se refera la luarea de masuri de natura tehnica prin care datele cu caracter personal nu mai pot fi intelese de catre persoanele care nu au autorizatie pentru a le accesa.

 Drepturile persoanelor vizate

 1. Drepturile de informare si acces la date

Utilizatorii site-ului au dreptul de a fi informati cu privire la datele cu caracter personal prelucrate de catre Companie, precum si scopul in care acestea sunt prelucrate.

 1. Rectificarea sau stergerea datelor (dreptul de a fi uitat)

Utilizatorii site-ului au dreptul de a cere rectificarea sau stergerea completa a datelor procesate de catre Companie.

 1. Dreptul de restrictionare a prelucrarii

Utilizatorii site-ului pot cere Companiei sa restrictioneze datele folosite sau sa nu transfere datele sale catre terte parti. In cazul nostru, datele colectate de la utilizatori sunt transmise firmei de curierat (Fan Courier, DPD) pentru livrarea coletelor, firmei de contabilitate care se ocupa de gestionarea facturilor, platformei prin care transmitem newslettere (doar in cazul in care te-ai abonat la newsletter), Ryvio (entitate care verifica cat de multumiti sunt clientii de experienta pe site-ul nostru).

 1. Dreptul de a se opune prelucrarii

Utilizatorii site-ului se pot opune ca datele lor sa faca obiectul procesarii in scopuri de marketing direct.

 1. Dreptul portabilitatii datelor

Utilizatorii site-ului pot cere Companiei sa transmita datele procesate de la acestia catre alte entitati care ofera servicii similare.

 1. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
 2.        Dreptul de retragere a consimtamantului 

 In cazul prelucrarii datelor pe baza de consimtamant, persoanele vizate isi pot retrage oricand consimtamantul iar Compania nu va mai prelucra datele pentru scopul in cauza. 

 1.        Dreptul de a depune o plangere 

Orice persoana vizata are dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) in cazul in care considera ca prelucrarea datelor cu caracter personal incalca prevederile GDPR. 

 1.        Dreptul de a se adresa justitiei

 Persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturi garantate de legislația aplicabila in domeniul protecției datelor cu caracter personal, care au fost incalcate.

 Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorii pot transmite o cerere scrisa pe adresa de email contact@oamenicanoi.com, prin posta, curier sau personal la sediul nostru Str. Branduselor nr 1, sector 3, București, telefon 0741 269 623.

 Obligatiile Companiei in conformitate cu GDPR:

Temeiul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucram astfel de informatii pentru a putea procesa comenzile plasate in magazinul nostru, pentru a livra comenzile, pentru a transmite newslettere catre persoanele care se aboneaza  si pentru a imbunatati experienta in magazinul nostru.

Conform noului regulament, Compania are obligatia sa transmita un raspuns la solicitarile exprimate de catre utilizatori in termen de 30 de zile.

 Securitatea datelor

Site-ul este gazduit pe serverele Shopify Inc. Site-ul este securizat prin certificat SSL.

 Cine Suntem?

Innovative Communications&Solutions Srl este o persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/7967/2010, având cod unic de înregistrare fiscală 27300603(„Operator” sau „Compania”), este operatorul datelor tale și entitatea care îți furnizează, prin intermediul Magazinului Online, produse din categoriile casă și gradină, bucătărie, produse de îngrijire personală și articole sportive, auto, animale de companie.

 Ne puteți contacta oricând la:

Adresă: str. Brânduselor nr 1, Sector 3, București, România

Nr. telefon: 0741269623

E-mail: contact@oamenicanoi,com

 Compania numit un Responsabil cu Protecția Datelor Personale. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de prezenta Politică, de modul în care Innovative Communications&Solutions prelucrează datele tale sau drepturile tale, ne poți contacta la adresa de e-mail dedicată contact@oamenicanoi,com sau la adresa poștală str. Brânduselor nr 1, Sector 3, București, România.

CE DATE PRELUCRĂM DESPRE TINE?

Ce sunt datele personale?

 Datele personale înseamnă orice date sau informații care ne ajută să vă putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tău) sau indirect (de exemplu, în funcție de profilul pe care îl creăm pentru a-ți transmite oferte personalizate).

Politica noastră este de a colecta și prelucra doar datele care ne sunt necesare ca să îți oferim cea mai plăcută experiență atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online.

Mai exact, în tabelul de mai jos am prezentat datele cu caracter personal („Date” sau „Date Personale”) pe care le colectăm direct de la tine, care rezultă din interacțiunea cu tine și pe care noi sau parteneri noștri le urmărim în vederea furnizării produselor comandate sau pentru a-ți oferi diverse oferte personalizate, atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online sau atunci când utilizezi diverse dispozitive (computer, tabletă ori telefon mobil).

Datele minorilor.

Companianu permite prelucrarea datelor personale ale clienţilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

ÎN CE MOD PRELUCRĂM DATELE TALE?

Compania colectează și prelucrează datele tale pentru onorarea comenzilor pe care le faci și livrarea produselor pe care ți le dorești, îmbunătățirea experiențelor tale în Magazinul Online, oferirea de asistență și suport atunci când utilizezi Magazinul Online/ contul de client, sau pentru a-ți crea un profil de client în vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct).

Am detaliat  mai jos modul în care prelucrăm datele tale, scopurile și temeiul juridic (baza legală) al activităților prin care prelucrăm datele tale.

Crearea contului de utilizator si plasarea comenzilor: iti vom solicita numele, prenumele, adresa de email, adresa la care doresti sa trimitem comanda si numarul de telefon. Numele, prenumele, adresa si numarul de telefon sunt transmise curierului (Fan Courier), altfel nu ai putea primi comanda. Firma de contabilitate va avea de asemeni acces la numele, prenumele, adresa si numarul de telefon care se regasesc pe factura.

Temei juridic pentru prelucrare: pentru executarea contractului dintre Companie si persoana vizata, reprezentat de vanzarea de produse prin intermediul site-ului. 

Interes legitim: pentru a putea procesa si livra comenzile, pentru respectarea obligatiilor de natura fiscala aferente vanzarii prin intermediul site-ului.

Abonare la newsletter: poti inscrie adresa de email la baza de abonati catre care transmitem emailuri informative si promotionale despre campaniile noastre. Adresa de email va ajunge la platforma Shopify Emails si Seguno Email Marketing, cei care ne pun la dispozitie modalitatea tehnica prin care colectam aceste adrese de email si prin care te abonezi la newsletter-ul nostru, Aceste platforme folosesc fisiere de tip cookie pentru a determina informatii legate de vizualizarea newsletterelor respective de catre abonati.

Temei juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interes legitim: conform optiunii abonatului, pentru transmiterea de informatii despre produsele noastre, campanii de reduceri de pret.

Comentarii in pagina de produs: aici ai ocazia de a acorda o recenzie produsului respectiv, pentru care vei fi rugam sa completezi un nume. Acesta, impreuna cu comentariul tau va fi publicat pe site si va fi pastrat in baza noastra de date.

Temei juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interes legitim: pentru a putea afisa pe site comentariile, in cazul in care doresti sa-ti exprimi parerea despre produsele noastre.

Apeluri telefonice: in cazul in care ne contactezi pentru informatii sau pentru plasarea unei comenzi telefonice, vom colecta numarul tau de telefon si alte informatii pe care ni le vei furniza in timpul conversatiei. Nu inregistram conversatiile telefonice.

Temei juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interes legitim: pentru a raspunde solicitarilor tale, pentru preluarea comenzilor telefonice si pentru a pastra evidenta corespondeței.

Formular de contact: in cazul in care doresti sa ne lasi un mesaj prin formularul de contact de pe site-ul nostru, vei fi rugat sa-ti completezi adresa de email pentru a putea fi contactat ulterior cu un raspuns.

Temei juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interes legitim: pentru a raspunde la solicitarile tale si pentru a pastra evidenta corespondentei.

Comentarii pe blogul nostru: in cazul in care vrei sa ne lasi un comentariu la articolele de pe blogul nostru, vei fi rugat sa completezi numele si adresa de email, care vor fi pastrate in baza noastra de date. Adresa de email nu va fi publicata pe site.

Temei juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interes legitim: pentru a raspunde la solicitarile tale si pentru a pastra evidenta corespondentei.

Plati cu cardul: in cazul in care doresti sa achiti comanda prin card bancar, plata se va efectua prin procesatorul de plati Mobilpay. Magazinul nostru nu colecteaza date legate de cardul tau bancar, acestea fiind colectate si utilizate doar de catre procesatorul de plati Mobilpay.

3D Secure înseamnă o măsură de siguranță care presupune redirecționarea clientului în momentul efectuării plății pe o pagina securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)].

  - În cazul unor retururi/ anulării comenzii colectăm și prelucrăm: IBAN-ul și banca la care ai deschis contul bancar, pentru a-ți restitui banii plăți pentru produsele returnate/ comenzile anulate.

Transmiterea de informatii catre noi prin email sau telefon: daca alegi sa ne transmiti informatii prin email sau telefon trebuie sa ai in vedere faptul ca astfel de mijloace de comunicare nu sunt in totalitate sigure, iar transmiterea de informatii prin aceste mijloace se face pe riscul utilizatorului. Compania nu poate fi raspunzatoare de eventuale prejudicii suferite de utilizator survenite in urma deciziei acestuia de a ne contacta prin astfel de mijloace.

Date cu caracter personal sensibile – se refera la date genetice si biometrice. Magazinul nostru nu proceseaza astfel de date. De asemeni, nu procesam date legate de condamnari sau infractiuni.

 Campanii promoționale, concursuri, promoții sau tombole:Pentru concursurile online derulate pe site-ul oamenicanoi.com colectăm adresa ta de e-mail. Mai organizăm concursuri pe pagina oficială de Facebook a Innovative Communications&Solutions, unde colectăm, în funcție de campanie, următoarele date necesare participării tale la concurs, respectiv, pentru validarea câștigătorilor prin random.org:

 • nume și prenume;
 • adresa de e-mail, sau;
 • număr telefon.

Dacă ești câștigător, vom menționa numele și prenumele tău pe pagina oficială Facebook a oamenicanoi.com sau pe site-ul nostru oamenicanoi.com.

Temei: Consimțământ

În scopul participării tale la concursurile organizate de Innovative Communications&Solutions și acordării premiilor respective .

Oferte pe bază de audiențele personalizate (pe liste de clienți):

Cu acordul tău, vom utiliza adresa ta de e-mail și numărul de telefon mobil pentru crearea de liste de clienți codificate („datele hash”), iar apoi vom folosi datele codificate din această listă pentru a corela datele tale (și a altor clienţi dintr-un grup de interes) cu datele persoanelor de pe Facebook, pentru a transmite, pe acest canal, către contul tău de Facebook, oferte personalizate prin reclame țintă.

Facebook codifică datele hash, le încarcă în platforma socială și astfel ne creează audiență, utilizând aceste date hash exclusiv pentru corelarea cu datele din contul tău de Facebook, fără să distribuie aceste date terților (sau, altor agenții de publicitate comercială) și vor fi șterse automat de Facebook imediat după corelare.

Atunci când creezi o audiență asemănătoare, alegi o audiență sursă (o audiență personalizată creată cu ajutorul unui partener de date, al datelor pixelului tău sau al fanilor paginii oamenicanoi), iar Facebook identifică trăsăturile comune ale persoanelor din această audiență (de exemplu, informații demografice sau interese). Apoi, Facebook găsește persoane care au trăsături similare (sau „asemănătoare”) cu acestea. Dacă răspunsul este afirmativ, va trebui să mai adăugăm aici un paragraf precum cel de mai jos.

În plus, pe website-ul Magazinului Online utilizăm și serviciile Facebook de audiență personalizată creată cu ajutorul datelor pixelului tău. Cu ajutorul acestui serviciu oferit de Facebook, Noi și Google putem identifica faptul că ați dat click pe anunțul nostru publicitar din Facebook și a-ți fost redirecționat către site-ul Magazinului Online. Datele colectate cu Facebook servesc exclusiv la întocmirea de statistici privind succesul și utilizarea campaniilor noastre publicitare pe Facebook.

Consimțământ

Pentru transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audiențe personalizate bazate pe liste de clienți

 Mai multe detalii privind scopurile, modul de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal de către Facebook și pentru setări de protecție a sferei tale private pe Facebook, poți consulta în Politica de confidențialitate a Facebook centrul de ajutor pentru promotori.

Informatii primite de la terti

Putem primi date cu caracter personal de la furnizori de servicii. Primim adresele de email ale persoanelor care doresc sa se aboneze la newsletter de la Shopify sau Seguno , platformele care ne ofera suportul tehnic pentru abonarea la newsletter.  

 

Dezvaluirea datelor personale catre furnizori de servicii

Pentru desfasurarea activitatii site-ului lucram cu anumiti furnizori de servicii catre care suntem nevoiti sa transmitem datele colectate in vederea respectarii obligatiilor pe care le avem fata de clientii nostri, pentru respectarea obligatiilor fata de statul roman si pentru a crea o experienta cat mai buna pentru utilizatorii site-ului. Nu transmitem date personale catre terti daca nu este cazul. Poti alege in orice moment ca datele tale sa nu fie furnizate catre terti printr-o cerere transmisa prin email la contact@oamenicanoi.com, prin posta, curier rapid la sediul nostru din strada Brândușelor nr 1, Sector 3, Bucuresti, Telefon:0741 269 623

Datele cu caracter personal pot fi transmise catre:

Firma de curierat Fan Courier: nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon, in vederea livrarii comenzilor plasate de catre clienti pe site-ul nostru.

Firma de contabilitate: respectam toate reglementarile de ordin fiscal create de statul roman, astfel ca datele tale se regasesc pe facturile operate de firma de contabilitate cu care lucram.

Seguno Email Marketing: platforma care ne ofera suportul tehnic pentru colectarea adreselor de email ale persoanelor care doresc sa se aboneze la newsletter-ul nostru.

Shopify Emails: platforma care ne ofera suportul tehnic pentru transmiterea de newsletter-e catre abonati. 

Retele sociale si motoare de cautare: 

Furnizorii de telefonie: in cazul in care te contactam sau ne contactezi tu prin telefon, datele legate de apeluri vor fi inregistrate automat de catre furnizorii de telefonie mobila, la fel ca in cazul oricarui apel telefonic. Fiecare furnizor de telefonie mobila are propria politica de confidentialitate, disponibila pe site-ul companiei respective.

Compania nu vinde date personale catre terte parti.

Durata stocarii datelor tale

Stocam aceste date atat timp cat este necesar, in functie de obligatiile juridice la care trebuie sa ne conformam. Nu pastram aceste date mai mult decat e nevoie, in cazul in care acestea nu mai sunt necesare la un moment dat, vor fi anonimizate. In cazul in care doresti sa nu mai stocam datele tale, ne poti transmite o cerere in acest sens pe adresa de contact@oamenicanoi.com, prin posta, curier rapid la sediul nostru din strada Brândușelor nr 1, Sector 3, Bucuresti, Telefon:0741 269 623 

Ce cookie-uri folosim

Cookie-urile sunt niste fisiere care salveaza preferintele tale in momentul in care navighezi pe site pentru ca vizitele urmatoare sa fie cat mai placute. Folosim informatiile respective pentru a imbunatati experienta utilizatorilor pe site-ul nostru. Poti dezactiva oricand cookie-urile din setarile browser-ului pe care il folosesti. In cazul in care alegi sa refuzi cookie-urile este posibil ca site-ul sa nu mai functioneze corect. Majoritatea site-urilor folosesc fisiere de tip cookie, iar acestea au devenit o functie standard in cadrul operarii site-urilor.  

Site-ul nostru foloseste urmatoarele fisiere de tip cookie third party:

Google Analytics: pentru colectarea de informatii referitoare la experienta pe site a utilizatorilor nostri.

Google Adwords: folosim aceasta platforma pentru a transmite reclame legate de produsele noastre si campaniile de reduceri de pret care te-ar putea interesa.

Facebook pixel: pentru colectarea de informatii legate de experienta pe site a utilizatorilor nostri si pentru transmiterea de informari in cadrul campaniilor de reduceri de pret prin intermediul platformei de socializare.

Hotjar: pentru colectarea de informatii referitoare la experienta pe site a utilizatorilor nostri. 

Shopify si Seguno email: pentru suport tehnic in vederea colectarii adreselor de email ale persoanelor care doresc sa se aboneze la newsletter. 

Daca nu doresti ca datele tale sa fie colectate prin cookie-uri third party, poti instala un program de tip adblocker. Daca dezactivezi cookie-urile, este posibil ca site-ul sa nu mai functioneze corect si sa nu poata fi folosit. 

 Politica Cookie-uri

Informatii privind  prezenta cookie-urilor pe un site

Site-ul oamenicanoi.com utilizeaza cookie-uri.

In continuare iti vom prezenta cateva informatii Informatiile pentru a afla mai multe detalii despre plasarea, folosirea si administrarea "cookie"-urilor utilizate de site-ul www.oamenicanoi.com. Vei regasi si cateva linkuri utile legate de acest subiect. Daca ai nevoie de mai multe informatii in plus fata de cele din aceasta sectiune, ne poti contacta pe adresa contact@oamenicanoi.com

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Cookie-urile au fost create pentru facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe Internet, cum ar fi:

 • Personalizarea unor setari, cum ar fi : limba in care vizualizezi site-ul, moneda in care este afisat pretul, setarea anumitor optiuni pentru diverse produse (masuri, alte detalii, etc.) in cosul de cumparaturi (si pastrarea acestor optiuni) – cosul de cumparaturi devine astfel mai flexibil (accesarea preferintelor vechi prin accesarea butonului "inainte" si "inapoi").
 • Cookie-urile ofera proprietarilor site-urilor un feedback despre cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori iar acestia sa beneficieze de o experienta cat mai apropiata de nevoile lor
 • Pot permite aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta;
 • Imbunatatesc eficienta publicitatii online.

Ce este un "cookie"?

Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie",  "HTTP cookie" sau pur si simplu "cookie" ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata: tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv.

In sine, cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de Internet.

Exista 2 categorii mari de cookie-uri:

 • Cookieuri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-site-ul respectiv sau inchide fereastra browserului (ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retelele de socializare).
 • Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (in general, depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt web-site decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – sunt cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookieuri plasate de terti) – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

De ce se folosesc cookie-uri?

Cookie-urile contin informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor web-site-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor (ex: preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta).

Care este durata de viata a unui cookie?

Cookie-urile sunt administrate de web-servere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata ce utilizatorul a parasit web-site-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (”cookie-uri permanente”). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/furnizori (ex: news box, un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookieuri prin intermediul site-ului si ele se numesc "third party cookies" pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

Cookie-ur ide performanta a site-ului;
•Cookie-uri de analiza a vizitatorilor;
• Cookie-uri pentru geotargeting;
• Cookie-uri de inregistrare;
• Cookie-uri pentru publicitate;
• Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: Google, Facebook

Cookie-uri de performanta

Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte, genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unulAcesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic. Daca sunteti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate, precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

Cookie-uri pentru geotargeting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara proveniti. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul – chiar si atunci cand sunteti pe pagina noastra in limba romana sau in alta limba, primiti aceeasi reclama.

Cookie-uri pentru inregistrare

Atunci cand va inregistrati pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti inregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postati pe site-ul nostru cu username-ul dvs. Daca nu ati selectat "pastreaza-ma inregistrat", acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul.

Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookie-uri apartinand unei terte parti, pentru o mai buna targetare a publicitatii. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre continutul vizualizat, nu despre utilizatori. Primindu-le, noi le putem folosi pentru a va recunoaste ca vizitator al acelui site. Daca ulterior veti vizita site-ul nostru, va vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informatie.

Alte cookie-uri ale tertelor parti

Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.

Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Web-serverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters.

Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet (ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site, pastrarea unui user logat in contul de webmail,  securitatea online banking, pastrarea produselor in cosul de cumparaturi).

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs. evidentiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor ( care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de stiri, vreme, sport, harti, servicii publice si guvernamentale, site-uri de entertainment si servicii de travel.
 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor, preferintele de limba ( ex: afsarea rezultatelor cautarilor in limba Romana).
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).
 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
 • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi. Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte site-uri, cookie-urile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare antivirus/anti-spyware.

In general, browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare ale cookie-urilor: perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site. Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de Internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant, in ambele sensuri, informatii intre browser si website, daca un atacator sau o persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte raracest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea Wi-Fi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookie-urilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate, printre care: Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji, cu ajutorul cookie-urilor:

 • Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile, pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
 • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteai seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
 • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de navigare.
 • Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri.

Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos. Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe Internet.

Site-ul nostru foloseste urmatoarele fisiere de tip cookie third party:

Google Analytics: pentru colectarea de informatii referitoare la experienta pe site a utilizatorilor nostri.

Google Adwords: folosim aceasta platforma pentru a transmite reclame legate de produsele noastre si campaniile de reduceri de pret care te-ar putea interesa.

Facebook pixel: pentru colectarea de informatii legate de experienta pe site a utilizatorilor nostri si pentru transmiterea de informari in cadrul campaniilor de reduceri de pret prin intermediul platformei de socializare.

Hotjar: pentru colectarea de informatii referitoare la experienta pe site a utilizatorilor nostri.

2Performant: pentru colectarea de informatii referitoare la experienta pe site a utilizatorilor nostri. 

Retargeting.biz: pentru suportul tehnic in vederea colectarii adreselor de email ale persoanelor care doresc sa se aboneze la newsletter. 

Pentru a nu permite colectarea datelor prin fisiere de tip cookie third party, puteti instala un program de tip adblocker. Daca dezactivati sau refuzati sa folositi fisiere de tip cookie se poate intampla ca website-ul sa fie dificil de folosit sau de vizitat. 

 Cum pot opri cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online, ci doar ca aceasta nu va mai fi personalizata.

Este posibila setarea din browser, pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. De exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor.De regula,  aceste setari se gasesc, in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Linkuri utile

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide
All About Cookies

IAB Romania pune la dispozitie urmatorul site pentru a oferi mai multe informatii privind confidentialitatea legata de publicitatea online: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Pentru mai multe detalii legate de probleme de confidentialitate, puteti accesa si urmatoarele linkuri:

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Legea aplicabila – jurisdictia

Contractul este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Societate si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 Drepturi de proprietate intelectuala si continutul site-ului

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. Administratorul oamenicanoi.com  face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.  

Disponibilitatea serviciului

Administratorul oamenicanoi.com  isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului oamenicanoi.com  in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.